Prémium (hízott) kacsamáj

BEVEZETŐ ÁRON, KISZÁLLÍTÁSSAL!

HÁZHOZ VISSZÜK

AZ ÉTTERMI MINŐSÉGET!

Lepje meg magát és szeretteit egy igazi ételkülönlegességgel, és élvezze a mennyei ízeket a saját otthonában! 

A házhozszállítást

Szerdánként:

Budapesten, közvetlen környékén

vállaljuk.

budapest_es_kornyeke

A csomagolt, konyhakész kacsamáj szeleteket és húsokat lefagyasztva, speciális hűtőautókkal szállítjuk az Ön által megadott címre.

KÉSZÍTSE EL ÁLMAI VACSORÁJÁT!


A tökéletes alapanyagot most mi biztosítjuk egy kiadós összeállításban (4-6 fő részére), amit most 

rendkívül kedvező áron rendelhet meg tőlünk akár INGYENES kiszállítással Budapesten és környékén. 

Bármilyen ételt is készít húskészítményeinkből, garantáljuk, hogy a 

végeredményben sem Ön, sem a vendégei nem fognak csalódni! Mintha csak étteremben fogyasztaná…

MILYEN MINŐSÉGRE SZÁMÍTHAT?

kacsahús-libahús-főkép

GYERMEKKORUNKAT IDÉZŐ ÍZVILÁG

kacsahús-libahús-főkép

HIBERNÁLT FRISSESSÉG

kacsahús-libahús-főkép

VISSZAZÁRHATÓ CSOMAGOLÁS

Állatainkat a hizlalási időszakban szinte csak kukoricával etetjük, ettől lesz a húsuk összetétele és minősége is teljesen természetes, az ízük pedig mennyeien finom!

Az IQ Freeze technológiánknak köszönhetően a húsokat és a kacsamáj szeleteket a vágás és tisztítás után villámgyorsan lefagyasztjuk, így megőrzik tökéletes frissességüket.

A húskészítményeinket visszazárható alumínium tasakokba csomagoljuk, így nem szükséges az egész kiszerelést egyszerre elkészítenie. A kívánt mennyiség felhasználása után fagyasztóban tovább tárolható a termék.

kacsahús-libahús-főkép

ÁLLATBARÁT TARTÁS

kacsahús-libahús-főkép

SZAKSZERŰ KISZÁLLÍTÁS

kacsahús-libahús-főkép

AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL

Kacsáinkat állatbarát körülmények között, a legmagasabb EU-s előírásoknak megfelelően neveljük. Felelős termelőként kíméletes tartási technológiákat alkalmazunk, és nem okozunk felesleges szenvedést állatainknak.

Egy percre sem hagyjuk magára a minőséget! A csomagolt, konyhakész húsokat és kacsamáj szeleteket lefagyasztva, professzionális hűtőautókkal szállítjuk az Ön által megadott címre.

10.000 Ft feletti vásárlás esetén Budapesten és közvetlen környékén a lakossági ügyfeleinknek ingyenesen szállítjuk termékünket, így most Ön is rendkívül kedvező áron juthat hozzá prémium minőségű húskészítményeinkhez.

MITŐL ANNYIRA FINOMAK A KACSAMÁJAINK?

Pecsenye kacsamáj vs. Hízott kacsamáj

A kereskedelmi forgalomban kétféle kacsamáj kapható: pecsenye kacsamáj és hízott kacsamáj. Az előbbi kisebb és kevésbé különleges ízvilágú májfajta, míg az utóbbi nagyobb, omlósabb és mennyeien finom. De mi okozza ezt a jelentős minőségi különbséget, ha mindkettő kacsából származik? A válasz egyszerű…

A szabad tartású kacsákat mindössze 6-7 hétig nevelik, és az esetek túlnyomó többségében kizárólag tápot és mesterségesen előállított ételt esznek. A boltok polcain ezeket hívják pecsenye kacsáknak.

Ezzel szemben a mi hízott kacsáinkat 9-11 hétig neveljük, és már ez idő alatt is sokkal nagyobb mennyiségben kapnak természetes darált terményt. De!

Ezután következik egy 2 -2,5 hetes etetési program, és emiatt alakul ki a legszembetűnőbb minőségi különbség a pecsenye és a hízott kacsafajta között. Ebben az időszakban ugyanis szinte csak kukoricával etetjük a hizlalni való kacsáinkat. Az intenzív etetés hatására annyira kitisztul az állatok szervezete, hogy a húsuk összetétele, minősége és íze is teljesen megváltozik. Olyannyira, hogy szinte össze sem lehet hasonlítani a szabad tartásúval.

 

Ezért lesz olyan különlegesség, mint a szarvasgomba vagy a kaviár.

 

Mivel nálunk Kiskunfélegyházán és környékén a napsütéses órák száma igen magas, ezért a gabonák, ill. zöldségfélék tápanyagtartalma és íze is kiemelkedő. Mi ezekkel a minőségi terményekkel etetjük állatainkat, ezért lesz ilyen különleges a kacsamájunk íze is.

Kacsamesék...

A hízott kacsa egyik legértékesebb része a mája, amit általában ünnepekkor vagy éttermekben fogyaszthatunk exkluzív fogások kiegészítőjeként. Egészen mostanáig, hiszen az elérhető ár nem vágyálom többé! Néhány kattintással most ön is rendkívül kedvező áron juthat hozzá a mennyei ízű kacsamájunkhoz. Miért érdemes megkóstolnia? Mert…

✅ Rendkívül finom és markáns íze van

✅ Omlós állagú

✅ Olcsóbb, mint a libamáj

✅ Kevés zsírt veszít a súlyából

✅ Értékes, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag táplálék: A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, D-, H-, K-vitamin, folsav, vas, króm, foszfor, cink, réz

Pro-Duck Kft.   |   6078 Jakabszállás Mező utca 1.
Minden jog fenntartva 2021