pro-duck kft.

Magyar termék, világszínvonalú minőség

A Pro-Duck Kft. egy magyar cég, fő profilja prémium minőségű hízott kacsa és liba húsok, valamint egyéb baromfi termékek (csirke, pulyka) értékesítése. Termékeink jelentős részét magunk termeltetjük és saját vágóhidunkon dolgozzuk fel, miközben folyamatosan ellenőrizzük a magas minőségi követelményeket. Ennek köszönthetően a termelés minden szakaszára van rálátásunk, így bármilyen vevői igényt ki tudunk szolgálni. FSSC tanusítvánnyal rendelkező üzemünkben magas szakértelemmel és hozzáértéssel készítjük konyhakész hústermékeinket. 

ismerje meg történetünket

IVÁNYI LEVENTE (ügyvezető)

A családom már 3. generáció óta hízott kacsa és liba termelésével foglalkozik, én magam is a termelési oldalon dolgoztam a szüleim mellet. Majd ezeket a tudásokat hasznosítva kerültem át a kereskedelmi oldalra 2009-ben. Az első 3 évben belföldre értékesítettem, majd 2012-től kezdett cégünk külföldi szállításokba, és 2016-ra már az árbevételünk 80% az export tette ki (Franciaország, Spanyolország, Belgium, Hollandia, távol keleti országok).

Számunkra rendkívül fontos az, hogy a partnereinkkel megbeszélt dolgokat tartani tudjuk, és ne állítsunk olyanokat, amiket nem tudunk teljesíteni. Ez vonatkozik a minőségre, mennyiségre és az áruk szállítására is. Ezt azonban visszafelé is elvárjuk partnereinktől.

Szinte bármilyen vevői igényt ki tudunk szolgálni mind minőségben, mind szállítási feltételekben. Akár Japánba vagy Taiwanba is el tudjuk juttatni áruinkat 4 napon belül.

Levente Iványi

Ismerje meg termékeinket, vagy

vegye fel velünk a kapcsolatot.

Pro-Duck Kft.   |   6078 Jakabszállás Mező utca 1.
Minden jog fenntartva 2021